Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Keukeninspiratie voor jou!

  • Geplaatst op
  • 0
Keukeninspiratie voor jou!

Een keuken inrichten is niet altijd makkelijk. Er zijn zoveel dingen om op te letten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom geven wij jou in dit blog inspiratie om jouw nieuwe of bestaande keuken weer helemaal up-to-date te brengen middels handige tips, meubels en accessoires! Lees snel verder!

Plaats een wandkast in de keuken

Een wandkast industrieel is een praktisch item in de keuken en mag indien je er de ruimte voor hebt, eigenlijk niet ontbreken. In de wandkast zorgt namelijk voor veel opbergruimte voor van alles. Denk hierbij aan jouw pannen, servies en kruiden. Een wandkast is niet alleen praktisch voor in de keuken, maar het voegt ook zo enorm veel toe aan jouw interieur. Een mooie wandkast laat zien dat jij weet hoe je een huis in moet richten. Bedenk van te voren welk type wandkast jij in de keuken wil plaatsen. Kies je voor een wandkast met lades en deurtjes, voor een open wandkast of gaat jouw voorkeur uit naar wandkast met glazen deuren? De keuze is reuze! Eén ding is zeker; een wandkast is een waardevol item in jouw keuken!

 

Hang wandplanken op in de keuken

Een praktisch item en tegelijkertijd een stijlvol item is een wandplank in de keuken. Met wandplanken haal je niet alleen veel stijl in huis, maar ook nog eens gemak. Op wandplanken kun je van alles kwijt, denk hierbij aan kookaccessoires, glazen, kookboeken en kruidenpotjes. Wandplanken zijn gewoon enorm handig in de keuken. Je kunt er voor kiezen om één wandplank op te hangen in de keuken, maar meerdere wandplanken combineren, kan natuurlijk ook!  Van wandplanken in de keuken krijg jij geen spijt! Bekijk ook eens een wandrek; ook een super praktisch item in de keuken!

 

Kies voor de juiste eettafel

Is jouw eethoek onderdeel van de keuken? De eethoek is de plek waar iedereen weer samenkomt na een lange dag en wordt ook wel het hart van het huis genoemd. In de eethoek kan natuurlijk een industriële eettafel samen met eetkamerstoelen niet ontbreken. Welke voorkeur heb jij? Een ronde eettafel of kies je voor een ovale eettafel? De klassieke rechte eettafel is natuurlijk ook een goede keuze! Plaats een aantal comfortabele eetkamerstoelen rondom de tafel en het plaatje is compleet!

 

Plaats een bartafel in de keuken

Een bartafel in de keuken is ook razend populair! Heb je geen ruimte voor een bartafel, maar beschik je wel over een kookeiland? Schuif hier een aantal barkrukken aan en je hebt alsnog een bar gecreëerd! Het voordeel van een bartafel is dat je hoger zit en dat je gezellig in de keuken kan zijn bij degene die kookt. Ook is een bartafel een fijne plek om samen te zijn met je gezin en vrienden, om aan te eten, je huiswerk aan te maken of om juist lekker te relaxen met kop koffie of borrel! Een bartafel is ook enorm goed in het breken van de ruimte. Doordat een bartafel hoger staat krijg je een duidelijk scheiding tussen woonkamer en keuken, iets dat een eettafel moeilijker bereikt.

 

 

Kleurgebruik in de keuken

Kleuren kunnen een keuken maken of breken. Zorg er dan ook voor dat jij de kleuren in de keuken consistent houdt met de rest van het huis. Wij raden het gebruik van lichte kleuren aan. Hierdoor lijkt de keuken optisch groter en ruimer. Ook helpen lichte kleuren met het zien van vlekken, zo kun jij je keuken makkelijk schoonhouden! Vergeet ook vooral de verlichting niet! Hoewel wij wel lichtere keukens aanraden, kun je natuurlijk wel gewoon een donkere keuken kiezen. Jij bepaalt!

 

Kruidenplantjes en planten in de keuken

Planten en kruidenplanten kunnen uitstekend in de keuken geplaatst worden. Het plaatsen van planten in de keuken zorgt voor een frisse uitstraling. Houd wel rekening met de grootte van de plant en de hoeveelheid licht wat de plant nodig heeft. Je kunt de planten of kruidenplanten op de bar, wandplank of op de kast zetten. Hiermee haal gelijk meer sfeer en groen in huis!

 

Verbinding met het interieur

Het belangrijkste aan de inrichting van een keuken is dat het in verbinding staat met de rest van het interieur en dat de keuken geheel naar jouw wensen wordt ingericht. De keuken moet een deel worden van het geheel. Een consistente lijn in het hele interieur is iets wat alleen de beste interieurtoppers voor elkaar krijgen. Jouw eigen smaak en stijl terugzien in de keuken is het mooiste wat er is.

 

Meer inspiratie op doen?

Wij hopen dat wij jou hebben kunnen inspireren om jouw keuken in te richten op een andere manier! We weten zeker dat jouw keuken er prachtig uit komt te zien. Wil je meer inspiratie op doen en op de hoogte blijven van laatste trends en beste deals? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief onderaan de pagina! Wij zijn erg benieuwd hoe jouw keuken eruitziet!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5