Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Trustpilotscore: 4.4 uit 5

Retourneren

Is je aangekochte meubel toch niet geheel naar wens? Dan kan jij je bestelling retourneren. Je mag het binnen 30 dagen na ontvangst retourneren, wanneer je het product niet in gebruik hebt genomen, niet is beschadigd of incompleet is. Wij verzoeken je vriendelijk indien redelijkerwijze mogelijk om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan in een deugdelijke verpakking. Zodra het product in ons retourenmagazijn is verwerkt, crediteren wij het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen, mits deze in goede order retour is ontvangen.

Let op, je kan alleen een retour of schademelding van de webshop indienen. Heb jij een bestelling geplaatst in één van onze showrooms of via een ander kanaal zoals bol.com? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Beschadiging of verkeerde levering?

Heb je een beschadigd of verkeerd product ontvangen? Stuur dan een e-mail binnen 2 dagen na ontvangst met foto’s van het mankement of het verkeerd ontvangen product naar [email protected]. Wij komen altijd met een gepaste oplossing.

Wij bieden je via de retourpagina twee mogelijkheden om het product gratis te retourneren:

1. Retourlabel:
Wij sturen je een retourlabel. Hiermee kun je het pakket kosteloos retourneren via een PostNL servicepunt. Pakketten kunnen tot een maximale afmeting van 100x70x58 cm zelf retour gebracht worden bij een servicepunt.

2. Afhaalopdracht:
Let op: het afhalen van producten lukt wegens drukte bij vervoerders niet altijd! Wij raden tijdelijk aan om middels een retourlabel te retourneren. Wil je toch liever dat het pakket bij jou thuis wordt afgehaald? Dat kan! Wel dien jij dan de hele dag aanwezig te zijn op het afhaaladres tot dat het pakket is afgehaald. PostNL of DHL komt namelijk langs zonder exacte tijdsindicatie tussen 9.00 en 18.00 uur, en alleen als het die dag niet te druk is bij deze koeriersbedrijven. Let op: afhalen kan alleen op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Een afhaalopdracht is helaas niet mogelijk in België (neem bij grote producten zoals kasten contact op met [email protected]).


Houd er rekening mee dat producten die als set worden verkocht, ook als set moeten worden geretourneerd. Het is niet mogelijk om slechts één artikel te behouden.

Terugbetaling

Wanneer jij je bestelling wilt annuleren vanwege een te lange levertijd of je hebt je bestelling geretourneerd, ontvang jij het aankoopbedrag binnen 14 dagen na retournering terug op de betaalrekening. Heb jij een aankoop gedaan via één van onze showrooms? Dan ontvangen wij graag de IBAN-gegevens en tenaamstelling van de rekening waarop wij het aankoopbedrag terug kunnen storten. Bestellingen via één van de andere verkoopkanalen worden via het betreffende verkoopkanaal afgehandeld. Wij behouden ons het recht voor te wachten met deze terugbetaling totdat wij de geretourneerde items fysiek hebben ontvangen, of je een bewijs van de verzending van je retour aan ons kunt leveren.

Heb jij je bestelling met Riverty betaald? Bij Riverty crediteren wij de factuur nadat we de retour hebben verwerkt. Je ontvangt bericht van Riverty zodra we dit hebben gedaan. Zoals aangegeven doen we dit binnen 14 dagen na ontvangst van de retour.

Ons retouradres:

Tweede Bokslootweg 14
7821 AS Emmen 

Wil jij meer informatie over onze voorwaarden omtrent het retourneren? Al onze voorwaarden zijn te vinden op deze pagina

Kom je er toch niet helemaal uit? 

Chat live met ons via de knop rechtsonder op de pagina. Je hebt binnen enkele seconden contact met één van onze klantenservicemedewerkers.

Of stuur een e-mail naar: [email protected]

Wil je liever telefonisch contact? Bel ons via: 085-8886474 

Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Trustpilotscore: 4.4 uit 5