Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in NL & BE
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd

Retourneren

Mocht je een product willen retourneren, dan dien je dit binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling te melden. Alle producten dienen in originele staat en verpakking bij ons retour te komen. Het retourneren van producten wordt door ons gratis aangeboden! 

 

Product beschadigd ontvangen?

Heb jij een product ontvangen met een beschadiging? Dat is heel erg vervelend, wij staan altijd garant voor beschadigingen! Zorg dat je binnen 3 dagen een foto stuurt naar onze klantenservice ([email protected]) van het mankement, zodat wij jou verder kunnen helpen!

 

 

Product(en) retourneren doe je op deze manier:

 

  1. Retour aanmelden: Log in op je account en ga naar ‘mijn bestellingen’. Vervolgens klik je op artikelen retourneren. Maak de keuze of je het pakket wilt laten afhalen of dat je liever zelf het pakket middels een retour label retourneert via een PostNL servicepunt. In het kader van milieubewustheid prefereren wij om een pakket te retourneren middels een retour label. Zo help jij actief mee om ons mooie klimaat te behouden. Heb jij geen account? Geen probleem, stuur een mailtje naar [email protected] onder vermelding van je ordernummer. Let op! Woon je in België? Dan is het plannen van een afhaling niet mogelijk. Vraag een retour label aan zodat je het pakket zelf naar een servicepunt kunt brengen. 

 

  1. Retour formulier: je kunt hier je retour formulier downloaden. Het is verplicht om deze bij het pakket toe te voegen welke je retour stuurt. Indien wij geen formulier ontvangen, kunnen wij je retourzending niet in behandeling nemen.

 

  1. Zelf milieubewust retourneren: je ontvangt van ons per e-mail een retour label. Print het label uit en plak deze op de doos. Wij adviseren om alle andere etiketten/barcodes van de doos te verwijderen. Vervolgens kun je het pakket inleveren bij een PostNL servicepunt. Dit is geheel kosteloos. Vind hier jouw dichtstbijzijnde PostNL servicepuntLet op! Het retourneren van een pakket met een retour label kan tot de maximale afmetingen van 100x70x58 cm.

 

  1. Ophaalafspraak: je kunt je pakket(ten) in Nederland kosteloos laten afhalen door PostNL. Tijdens het aanmelden van je retour heb je een gewenste afhaaldatum ingevoerd. Als je hiervan een bevestiging hebt ontvangen dan komt PostNL op die dag, zonder exacte tijdsindicatie tussen 9.00 en 18.00 uur, het pakket afhalen. Gelieve alle andere etiketten/barcodes van de doos te verwijderen. Je hebt géén retour label nodig. De chauffeur van PostNL labelt het pakket zelf.

 

  1. Retour verwerking: via de Track en Trace code kun je zien wanneer wij het product retour hebben ontvangen. Dit kan een paar dagen duren. Zodra je de retourzending hebt verzonden wordt deze binnen 14 dagen verwerkt.  Het aankoopbedrag wordt teruggeboekt of je factuur bij Afterpay wordt geannuleerd/aangepast.

 

 

Omruilen

Wil jij je aangekochte producten omruilen voor andere producten? Dan dien je de eerste bestelling officieel te annuleren en als retour aan te melden. De nieuwe bestelling kan je meteen plaatsen. Ook is het natuurlijk een mogelijkheid om te wachten tot je het geld van de eerste bestelling van ons retour hebt. 

 

Mag alles retour?

In principe mag alles retour in alle redelijkheid. Wij kunnen in de onderstaande voorbeelden het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

  • Artikelen die langer dan 30 dagen geleden ontvangen zijn kunnen niet aangemeld worden voor creditering. *
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn. Deze artikelen zullen wij niet retour aannemen.
  • Artikelen/retouren waarvan de verpakking ontbreekt, nemen wij niet in behandeling. 
  • Bureaustoelen en barkrukken met een gasveer kunnen niet gemonteerd worden en vervolgens worden geretourneerd. Deze zullen wij daarom ook niet retour halen.**
  • Wij kunnen geen dozen opsturen. Jij dient de originele doos te gebruiken.

* Indien je het product of het materiaal wil controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat je het product of het materiaal kunt controleren. Haal het product niet volledig uit de verpakking, aangezien het voor ons onmogelijk wordt om te beoordelen of het product reeds is gebruikt. Wij adviseren de doos 30 dagen in bezit te houden. Het product dient in de originele doos retour gezonden te worden.

** Heb je een bureaustoel of barkruk gekocht met een gasveer? Deze kan na montage niet meer gedemonteerd worden. Mocht je twijfelen aan het product dan verzoeken wij je om de gasveer niet te monteren! Indien je de bureaustoel en barkruk gemonteerd in gebruik neemt is het niet meer mogelijk je producten te retourneren. 

 

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Na aanmelding van een retour heb je nog 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.

 

Wanneer krijg ik het aankoopbedrag terug?

Na het verzenden van je retour ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening. Als je voor Afterpay hebt gekozen dan wordt deze aangepast/geannuleerd. 

 

Heb je toch nog een vraag?

Vind snel en makkelijk het antwoord op je vraag via ons helpcenter!

Je kunt uiteraard ook even contact met ons opnemen via [email protected]

Vanzelfsprekend zullen wij jouw vraag binnen 24 uur beantwoorden op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

 

Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in NL & BE
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd