Laagste prijs garantie
Binnen 24u gratis bezorgd op werkdagen
Gratis retourneren
14 dagen bedenktijd

Verzenden & retourneren

Gratis verzending

Bij ons worden alle bestellingen gratis geleverd! Houd er wel rekening mee dat een gratis levering tussen 08.00 uur en 18.00 uur wordt geleverd. Wil je de levering op een specifiek moment? Kies dan een voor 11 uur levering. Deze verzendmethode kost echter wel geld!

Levering

Als de bestelling op werkdagen vóór 16.00 uur besteld en betaald is en het product is op voorraad, dan wordt deze de volgende dag bezorgd door DHL of DPD. Als je niet thuis bent, wordt het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger probeert het de volgende dag opnieuw. Hierbij de bezorgservice in een overzicht:

Bestel voor 16:00 uur op:            

1e bezorging op:                          

Niet thuis? 2e bezorging op:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Donderdag

Vrijdag

Maandag

Vrijdag

Maandag

Dinsdag

Zaterdag

Dinsdag

Woensdag

Zondag

Dinsdag

Woensdag

België

Heb jij vanuit België een bestelling geplaatst? Vaak zijn pakketten 48 uur onderweg naar België. Houdt er dus rekening mee dat jouw pakket wellicht niet binnen 24 uur arriveert.
 

Track-en-trace

Op de avond van jouw bestelling ontvang je tussen 19uur en 21uur een track-en-trace-code per email. Mocht een pakket om welke reden ook vertraagd zijn, dan zal dit middels de tracking code op de ochtend van levering al zichtbaar zijn.

Omruilen

Wil jij de aangekochte producten omruilen voor andere producten? Dan dien je de eerste bestelling officieel te annuleren via het retourformulier. De nieuwe bestelling kun je meteen plaatsen, óf wachten tot je het geld van de eerste bestelling van ons retour hebt. We hanteren deze werkwijze omdat we anders geen zicht hebben op het correct retourneren van de eerste order.

Retourneren

Het kan om welke reden ook voorkomen dat je wil retourneren. Dit kan natuurlijk binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden. Let op: Je hebt 14 dagen om het retour te melden en vanaf het moment van melden 14 dagen om de bestelling te retourneren. Het retourneren van producten kost niets! Goedkoop he?

Let op! Het afhalen van goederen door DHL en DPD gaat vaker mis dan het afleveren van goederen. Als je geen risico wil lopen, dan adviseren wij jou om het pakket zelf retour te sturen. Dit kan bij een DHL sericepunt. Vraag een retourlabel aan bij onze klantenservice en breng jouw zending zelf weg. Hierdoor hoef je niet van 09 tot 18 uur thuis te zitten en loop je niet het risico dat de bezorger jouw adres vergeet en je onverhoopt twee dagen thuis moet zitten.

Om het retourneren zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij jou het onderstaande formulier te downloaden en in te vullen. Deze kan per email naar klantenservice@dimehouse.nl. Vervolgens zullen wij in goed overleg de afhaal inplannen. Let op; we halen geen zendingen retour zonder ingevuld retourformulier. Houdt er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het afhalen van uw retourzending maar dit aanbieden als extra service. Je dient de gehele dag thuis te blijven in afwachting van de afhaal. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

DOWNLOAD RETOURFORMULIER

 

Mag alles retour?

In principe mag alles retour in alle redelijkheid. Wij kunnen in de onderstaande voorbeelden het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

  • Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn, kunnen niet aangemeld worden voor creditering.
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn. Deze artikelen zullen wij niet retour halen.*
  • Artikelen waarvan verpakking ontbreekt. (Voor het beoordelen van het product is de verpakking verwijderen niet nodig) * - Voor ontbreken van een originele doos houden wij 3,5 euro in. Voor het ontbreken van verpakking rondom het product, houden wij 2 euro in per product.
  • Bureaustoelen en barkrukken met een gasveer kunnen niet gemonteerd worden en vervolgens worden geretourneerd. Deze zullen wij daarom ook niet retour halen.**
  • Wij kunnen geen dozen opsturen. Jij dient de originele doos te gebruiken.

* Indien je het product of het materiaal wil controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat je het product of het materiaal kunt controleren. Haal het product niet volledig uit de verpakking, aangezien het voor ons onmogelijk wordt om te beoordelen of het product reeds is gebruikt. Wij adviseren de doos 14 dagen in bezit te houden, het product dient in de originele doos retour gezonden worden.

** Heb je bureaustoel of barkruk gekocht met een gasveer? Deze kun je na montage niet meer demonteren. Mocht je twijfelen aan het product dan verzoeken wij je om de gasveer niet te monteren! Indien je bureaustoel en barkruk gemonteerd in gebruik neemt is het niet meer mogelijk je producten te retourneren. 

Wilt u zelf retourneren?

Het retouradres van ons magazijn is:

Kapitein Grantstraat 3
7821 AP Emmen

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Na aanmelding van een retour heb je nog 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Hoe eerder het product retour is, hoe sneller wij de creditering in orde kunnen maken.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij crediteren het bedrag binnen 7 dagen na ontvangst van jouw retour in ons magazijn. Het aankoopbedrag en de verzendkosten worden gecrediteerd.

Heb je toch nog een vraag?

Heb je toch nog vragen/opmerkingen betreft het
retourneren? Neem dan gerust contact met ons op.

klantenservice@dimehouse.nl

Vanzelfsprekend zullen wij jouw vraag binnen 4 uur beantwoorden op maandag t/m vrijdag van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Laagste prijs garantie
Binnen 24u gratis bezorgd op werkdagen
Gratis retourneren
14 dagen bedenktijd