Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Breng warmte in huis tijdens de herfst

  • Geplaatst op
  • 0
Breng warmte in huis tijdens de herfst

Het seizoen verandert... De herfst staat weer voor de deur! Nu het lekkere weer buiten zo goed als voorbij is, wordt het tijd om zelf de warmte in huis te halen. Tijd voor kaarslicht, dekentjes en extra gezelligheid nu het buiten steeds sneller kouder en donker wordt. Door alleen al wat kleine aanpassingen creëer je een knusse, herfstige sfeer in je interieur. Gebruik onze leuke tips & tricks om de warmte van de herfst in huis te brengen!  

Zo haal jij de herfst in huis

Terwijl het seizoen langzaam verandert naar de herfst, keren we ons weer terug naar binnen. Wat is er fijner dan avondjes series kijken op de bank in een gezellige, warme woonkamer?! Het herfstseizoen kan je ook binnen beleven. Zo zit jij er de komende maanden lekker warm bij!

Herfstkleuren toevoegen aan je interieur

Herfstachtige, warme kleuren toevoegen in huis is heel gemakkelijk. Voor inspiratie hoef je alleen maar naar buiten te kijken. De kleuren van de bladeren en aardetinten zoals okergeel, roestbruin, donkeroranje en bordeaux rood geven een warm effect aan je interieur. De hele wand schilderen is niet perse nodig, met woonaccessoires in deze kleuren maak je het thuis net zo gezellig. In onze showrooms zijn verschillende accessoires te vinden om warmte aan te brengen in huis. Deze zijn direct mee te nemen!

Een warm thuis maken met zachte materialen

Voeg warme, zachte materialen toe in huis tijdens de herfst. Met accessoires zoals plaids, kussens en vloerkleden voeg je meteen sfeer toe aan je woonkamer. Daarnaast kun je 's avonds op de bank er lekker cozy onder wegkruipen. De warmte in een ruimte voel je niet alleen door kleuren maar ook door het ook echt warm te hebben. Maak daarom in het najaar gebruik van zachte materialen zoals wol, katoen en fluweel.  

Breng natuurlijke elementen binnen

Natuurlijke elementen zoals hout en schapenvachten zullen je interieur een warme en rustige uitstraling geven. Natuurlijke meubels en accessoires hebben namelijk vaak warme kleuren en verschillende texturen die het huis comfortabeler en warm laten aanvoelen. Breng elementen van buiten naar binnen deze herfst. Dit kan al makkelijk door naar buiten te gaan en materialen te verzamelen zoals bladeren, dennenappel en kastanjes om vervolgens een herfstboeket of slinger van te maken. Bekijk ook mangohouten eettafels of een salontafel mangohout.

Warme, sfeervolle verlichting

De juiste verlichting kan veel sfeer geven in huis en zorgt voor een extra knus gevoel. Naast gezellig kaarslicht, kunnen mooie hanglampen, vloerlampen of tafellampen een groot verschil maken. Belangrijk hierbij is dat de lamp geen hard en fel licht uitstraalt. Om dit te voorkomen zou je gebruik kunnen maken van dimmers zodat je altijd de juiste verlichtingssterkte creëert. Wij verkopen bij al onze lampen alleen kooldraadlichtbronnen. Deze lichtbronnen geven niet alleen mooi licht, maar zijn ook erg sfeervol.

Heb jij nog tips om er de komende maanden lekker warm bij te zitten? Laat het ons weten in de comments! Vind je het leuk om jouw warme, herfst Dimehouse interieur te delen op onze social mediakanalen? Tag ons dan met #MyDimehouse en maak kans op €250,- shoptegoed!

Facebook blog Breng warmte in huis tijdens de herfst Instagram Blog breng warmte in huis tijdens de herfst

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5