Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Een industriële bank of een velvet bank?

  • Geplaatst op
  • 0
Een industriële bank of een velvet bank?

In dit blog laat Dimehouse je kennis maken met de industriële bank en met de velvet bank. Dimehouse vertelt je de kenmerken, handige tips en laat zien dat comfort en design perfect samengaan; een bank moet namelijk de plek in huis zijn waar jij helemaal tot rust komt. Lees je mee?

Waarom kiezen voor een industriële bank?

De industriële stijl is één van de populairste stijlen op dit moment en valt niet meer te missen in de huidige interieurs, maar waarom kiezen mensen voor deze stijl? De industriële stijl staat bekend om de stoere en robuuste look en is te herkennen aan de ruwe, functionele vormen en materialen. Daarnaast is de industriële stijl gemakkelijk te combineren met andere stijlen. Dit is dan ook één van de voornaamste redenen waarom mensen kiezen voor een industriële bank, je hoeft namelijk geen industriële woonstijl te hanteren om een industriële bank te plaatsen in je woonkamer. Naast dat de industriële bank gemakkelijk te combineren is, zit de bank industrieel ook erg comfortabel en is het een prachtige toevoeging aan ieder interieur. Heerlijk relaxen na een dag werken kan zeker op een industriële bank!

Maak jouw woonkamer af met een bank industrieel

De industriële bank bevat een stoer uiterlijk en mag zeker gezien worden in huis. Een bank industrieel is vaak gemaakt van (kunst)leer, microvezel of stof in combinatie met metalen poten. De bekleding is vaak in de kleuren cognac, bruin of antraciet. Deze kleuren typeren de industriële woonstijl en komen vaak terug in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een bruine eetkamertafel, een stoere salontafel of aan een vloerkleed. Ook zie je vaak dat de kleuren terugkomen in bijvoorbeeld de eetkamerstoelen. Met een industriële bank ben je gegarandeerd van topkwaliteit met een prachtig design; je koopt een bank natuurlijk voor langdurig (zit)plezier. In ons assortiment zijn verschillende soorten industriële banken te vinden, er is altijd een industriële bank die aansluit bij jouw wensen.

Maak kennis met de velvet bank

Ben jij al overtuigd om een industriële bank aan te schaffen? Wacht dan eventjes en maak kennis met de velvet bank! Een velvet bank is namelijk een prachtige blikvanger, is ook te combineren in elke interieurstijl en is ontzettend comfortabel én zacht! Welke kleur velvet bank je ook kiest; een velvet bank is trendy, stijlvol en straalt luxe uit. Maar, wat is velvet precies? Bij velvet worden er kleine lusjes geweven waardoor er aan de bovenkant een zachte, glanzende stof ontstaat. Deze stof is gemakkelijk schoon te maken en is erg rekbaar. Daarnaast bevatten velvet banken extreem veel Martindale, waardoor de banken erg sterk zijn en jaren meekunnen.

Kies jouw gewenste kleur bank

Velvet banken zijn er in verschillende kleuren, de keuze is reuze! Waar bij een industriële bank vaak de kleuren bruin, antraciet en cognac terugkomen, zie je bij velvet vaak ‘fellere’ kleuren terugkomen. Heb je al eens gedacht aan een velvet blauwe bank of aan een groene velvet bank? Deze kleuren zijn super hip en kunnen goed gecombineerd worden met andere kleuren. Daarnaast zorgen velvet banken voor een warme sfeer. Plaats mooie kussentjes op de bank en het plaatje is compleet! 

Kenmerken industriële bank en velvet bank

Twijfel je nog? In onderstaande tabel staan de kenmerken van de industriële bank en de velvet bank weergegeven.

  Industriële bank Velvet bank

Uitstraling

 

Stoer en robuust Trendy en straalt luxe uit

Materialen

 

(Kunst)leer, stof en microvezel Velvet

Kleuren

 

Robuuste kleuren zoals antraciet, cognac, grijs, taupe en bruin Kleuren zijn vaak opvallender, zoals groen, blauw, geel, roze en cognac

Goed te combineren met andere stijlen

 

Ja

Ja

Onderhoud

 

Voor stof en microvezel raden wij de Textiel care kit aan. Hiermee kan je gemakkelijk zelf jouw meubels beschermen en verzorgen. Voor kunstleer raden wij onze PU Kunstleer care kit aan

Voor het beste onderhoud kan je gebruik maken van onze Textiel Care Kit. Hiermee kan je gemakkelijk zelf jouw meubels beschermen en verzorgen

Dimehouse helpt je graag!

We hopen dat we je geholpen hebben met het kiezen voor een industriële bank of voor een velvet bank. Of je nu kiest voor een industriële bank of voor een velvet bank, de banken van Dimehouse laten jou ultiem genieten voor een zachte prijs. Bij al onze banken wordt comfort gecombineerd met design en dat voor de beste prijs. Heb je nog vragen? Stuur gerust een berichtje naar onze klantenservice of laat een berichtje achter onder dit blog. We helpen je graag met het kiezen voor een industriële bank of voor een velvet bank.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5