Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in NL & BE
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd
Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van Dimehouse.
Wat leuk dat jij een kijkje hebt genomen in onze webshop!

 

LET OP:  Door de Coronacrisis wordt er veel meer online besteld dan normaal. Dit betekent dat onze vervoerders het ook veel drukker hebben dan normaal. Wij hebben nauw contact met PostNL en DHL, en doen er samen alles aan je pakket binnen de gecommuniceerde levertijd te bezorgen. Mocht een levering of afhaling een keer niet lukken door vertragingen bij onze vervoerders, dan hopen wij op je begrip. Hou de Track&Trace codes die je hebt ontvangen goed in de gaten. Bedankt!

 

Onze klantenservice staat voor jou klaar van maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt ons bereiken via de telefoon, per e-mail en de live chat. Op zaterdag en zondag zijn onze lijnen en live chat gesloten, maar stuur ons gerust een e-mail zodat we dit maandag direct kunnen behandelen.

 

Vragen over jouw bestelling?

Fijn dat je bij ons geslaagd bent! Wij verzenden pakketten binnen 24 uur als ze natuurlijk in voorraad zijn. Heb jij een product besteld met een levertijd? Dan zullen wij jou op de hoogte houden over het verzenden van je pakket. De levertijden staan ook vermeld in de grote groene balk bij het product zelf. Wil jij toch nog even bellen met ons? Zorg dan dat jij jouw ordernummer bij de hand houdt. Zo kunnen wij jou het allersnelst helpen.

 

Vragen over het retourneren?

Pakketten kun je geheel kosteloos bij ons retourneren binnen de termijn van 30 dagen. Wij sturen jou een retourlabel als je het pakket zelf weg wilt brengen en anders kunnen wij het pakket bij jou afhalen. Meer weten over het retourneren? Neem dan een kijkje op deze pagina! https://www.dimehouse.nl/service/retourneren/

 

Zakelijk inkopen?

Ben jij bezig met een project en wil jij meerdere producten bij ons inkopen? Dat is zeker mogelijk! Om jou direct door te sturen met een van onze zakelijke collega’s adviseren wij jou om een mailtje te sturen naar [email protected]. Rik maakt offertes op en berekent kortingen bij grotere afnames.

Bekijk ook onze helpdesk, in de meeste gevallen wordt hier jouw vraag al beantwoord! 

WhatsApp: 085-8886474 <- Klik hier om direct te Appen!
Telefoonnummer: 085-8886474 (momenteel erg druk!)
E-mail: [email protected]
Live chat: 9.00 tot 17.00 uur (maandag t/m vrijdag)

 

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Team Dimehouse

Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in NL & BE
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd