Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in NL & BE
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd
Klantenservice

Welkom bij het leukste klantenserviceteam van Nederland! Ontzettend leuk dat jij een kijkje hebt genomen in onze webshop. Ons klantenserviceteam haalt alles uit de kast om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

 

Bereikbaarheid

Ons klantenserviceteam zorgt dat jij antwoord krijgt op jouw gestelde vraag. Je kunt ons bereiken via verschillende kanalen. WhatsApp & Telefoon 085-8886474, Live chat en natuurlijk via de e-mail [email protected] 

 

Vragen over jouw bestelling?

Fijn dat je bij ons geslaagd bent! Wij verzenden pakketten binnen 24 uur als ze natuurlijk in voorraad zijn. Heb jij een product besteld met een levertijd? Dan zullen wij jou op de hoogte houden over het verzenden van je pakket. De levertijden staan ook vermeld in de grote groene balk bij het product zelf. Wil jij toch nog even bellen met ons? Zorg dan dat jij jouw ordernummer bij de hand houdt. Zo kunnen wij jou het allersnelst helpen.

 

Vragen over het retourneren?

Pakketten kun je geheel kosteloos bij ons retourneren binnen de termijn van 30 dagen. Wij sturen jou een retourlabel als je het pakket zelf weg wilt brengen en anders kunnen wij het pakket bij jou afhalen. Meer weten over het retourneren? Neem dan een kijkje op deze pagina! https://www.dimehouse.nl/service/retourneren/ 

 

Zakelijk inkopen?

Ben jij bezig met een project en wil jij meerdere producten bij ons inkopen? Dat is zeker mogelijk! Om jou direct door te sturen met een van onze zakelijke collega’s adviseren wij jou om een mailtje te sturen naar [email protected]. Rik maakt offertes op en berekent kortingen bij grotere afnames.

Bekijk ook onze helpdesk, in de meeste gevallen wordt hier jouw vraag al beantwoord! 

 

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Team Dimehouse

Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in NL & BE
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd