Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Kledingkasten

Kledingkasten van hoogwaardig materiaal vind je bij Dimehouse. Compleet gemonteerd en zelf samen te stellen. Of je nu open kledingkasten of kledingkasten met hanggedeelte prefereert. Neem gauw een kijkje in het assortiment en vind jouw favoriete kast!

Vind de geschikte kledingkast voor jou

Op zoek naar een geschikte kledingkast die aan jouw wensen voldoet? Kledingkasten zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. De kledingkast moet ruim genoeg zijn, moet praktisch zijn en natuurlijk mooi. Daarnaast is het fijn dat jouw kleren netjes opgeborgen kunnen worden. Denk van te voren na over hoe veel opbergruimte je nodig hebt en over de gewenste grootte van de kledingkast. In het assortiment kasten van Dimehouse vind je diverse kledingkasten. Zo kun je kiezen tussen smalle kledingkasten of heb je de keuze voor een grote kledingkast. Alle kasten kunnen tevens met elkaar gecombineerd worden tot één geheel.

Kledingkast op maat

De klerenkasten van Dimehouse zijn zo ontworpen dat je de kasten zelf samen kunt stellen. De kleding kasten bestaan uit losse elementen die samen één geheel zijn. Je kunt kiezen voor een kleine kledingkast met hanggedeelte of je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grote kledingkast met leggedeelte. Ook een combinatie is mogelijk. Gaat jouw voorkeur uit naar een kledingkast 2-deurs of heb je liever een open kledingkast? De kledingkasten zijn uitgevoerd in zwart en eikenlook. Een zwarte kledingkast komt in elk interieur tot zijn recht, net zo als een houten kledingkast.

Gemaakt door vakkundige meubelmakers

Indien je op zoek bent naar een unieke kledingkast welke gemaakt is door vakkundige meubelmakers, dan ben je bij Dimehouse aan het juiste adres. De kledingkasten zijn gemaakt door meubelmakers van The Furnery, bekend van het TV-programma van Woonvilla naar Droomvilla. De kasten zijn gemaakt van melamine. Dit materiaal bestaat uit een kunststof toplaag, geperst op spaanderplaat en is krasvrij en sluitvast. Meubels van melamine zijn sterk en zijn gemakkelijk te onderhouden met huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Een kledingkast van melamine is een waardevolle toevoeging aan jouw interieur.

Hanggedeelte of kledingkast met legplanken

Hang jij jouw kleding liever op? Kies dan voor diverse kledingkasten met hanggedeelte. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een kledingkast met legplanken. Natuurlijk is de combinatie mogelijk. Dit is afhankelijk van jouw benodigde opbergruimte. Wij raden aan om twee tot vier elementen te combineren voor optimale opbergruimte. De open kledingkast met legplanken beschikt over zeven legplanken waarvan vijf gemakkelijk in hoogte te verstellen zijn, ideaal!

Direct genieten van jouw nieuwe kledingkast

Het voordeel van onze kasten is dat de kasten gemonteerd geleverd worden. De kasten bestaan uit verschillende elementen waardoor de kasten makkelijker door het trapgat kunnen en daarna alsnog gecombineerd worden tot één grote kledingkast. Twijfel je nog? Aarzel niet om onze klantenservice te bellen. Zij zullen je persoonlijk advies geven.

Kledingkast gratis verzonden en gemonteerd

Heb je een keuze kunnen maken voor jouw favoriete kledingkast? Superleuk! Dan kun je de kledingkast gemakkelijk online bestellen. Jouw nieuwe kledingkast zal gratis, gemonteerd én snel bij jou geleverd worden. We willen je veel plezier wensen van jouw nieuwe kledingkast!  

Lees meer
Lees minder
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5