Laagste prijs garantie
Binnen 24u gratis bezorgd op werkdagen
Gratis retourneren
14 dagen bedenktijd

Slaapkamer

Boxspring Amsterdam Hotel klassiek 140 * 200

Deze comfortabele tweepersoons boxspringset is van hoog nive..
€919,95 €739,95

Comfortabele boxspring Classic 160 * 200

Deze tweepersoons boxspring is van hoge kwaliteit, compleet ..
€829,95 €659,95

Alles voor de slaapkamer
Gedurende de nacht krijgt het lichaam een "onderhoudsbeurt". Dit hebben we nodig om te herstellen van de dag. Slaaptekort zorgt op korte- en lage termijn voor veel klachten. In Nederland heeft 32 procent van de mensen problemen met slapen. Er zijn namelijk wel 80 verschillende soorten slaapstoornissen, van heel ernstig tot minder ergere varianten. 

Omdat er zoveel mensen problemen hebben met slapen, staat bij ons kwaliteit op nummer 1. Wij zeggen ook wel: met onze producten zit u voor een dubbeltje op de eerste rang!

"We slapen een derde van ons leven."

Per nacht verlies je via ademen en transpireren zo'n 350 cc vocht. Dit is na 10 jaar 1200 liter vocht. Ieder jaar een badkuip vol vocht. Dat is toch wel even schrikken als je je bedenkt dat dit in je matras, dekbed en kussen gaat zitten. Het is dus belangrijk om je kamer goed te luchten. Hierdoor verleng je de levensduur van je slaapgoed!

 

Met welke producten uit ons assortiment jij het beste slaapt verschilt per persoon. Bekijk ons enorme assortiment boxsprings, dekbedden en matrassen! 

 

Lees meer
Lees minder
Laagste prijs garantie
Binnen 24u gratis bezorgd op werkdagen
Gratis retourneren
14 dagen bedenktijd