Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Track & Trace code

Wanneer ontvang ik een Track & Trace code?

De track & trace code wordt aangemaakt op het moment dat onze mannen in het magazijn aan de slag gaan met jouw bestelling. Deze zelfde avond ontvang jij een e-mail met de track & trace code waarop jij de zending kan volgen. In principe is dit altijd op de avond voor de dag van levering. De tracking code ontvang je tussen 19.00 en 23.00 uur van PostNL of DHL. Werkt je code nog niet? Wij adviseren om je tracking code de volgende ochtend te controleren. Werkt hij dan nog niet? Neem dan contact op met onze klantenservice!


Moet ik de hele dag thuisblijven voor mijn bestelling?

Wij verzenden onze producten met PostNL en DHL. Voor producten met kleine afmetingen zoals stoelen en lampen ontvang je van ons een track & trace code. Met deze track & trace code kan je inschatten wanneer je jouw pakket ongeveer kan verwachten. PostNL of DHL geeft jou dan een tijdsvak waarin zij verwachten langs te komen. 

Voor producten met grote afmetingen zoals banken, kasten en fauteuils is (meestal) een langere levertijd nodig. Deze producten worden geleverd met PostNL extra@home of door één van onze externe leveranciers. Vanuit PostNL extra@home ontvang je een bericht met een tijdsvak. Ben je tijdens de eerste bezorgpoging niet thuis? Geen paniek! PostNL extra@home stuurt jou een e-mail voor een 2e bezorgpoging. Via deze e-mail kan jij de nieuwe leverdatum met PostNL extra@home afspreken. 


Geen Track & Trace code ontvangen?

Indien je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je op de avond van verzenden een track & trace code om je bestelling te volgen. Meestal ontvang je deze code tussen 19.00 en 23.00 uur, zo niet? Controleer de volgende ochtend nog even je mail!

Heb je de volgende ochtend geen mail ontvangen? Controleer dan of je je e-mailadres juist hebt ingevuld. Klopt dit, maar heb je nog geen mail? Dan is je bestelling waarschijnlijk nog niet verzonden en zal de code later in je mail verschijnen! Wil je het toch even checken? Dan kan je altijd via één van onze contactopties je vraag stellen. Dan kijken wij het voor je na!


Hulp nodig? Wij helpen je graag!

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Snel hulp nodig? 
Chat live met ons via de knop rechtsonder op de pagina. Je hebt binnen enkele seconden contact met één van onze klantenservicemedewerkers.

Of stuur een e-mail naar: [email protected]

Wil je liever telefonisch contact? Bel ons via: 085-8886474 

Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5