Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Hoe retourneer ik mijn online bestelling?

Het retourneren van producten van Dimehouse is altijd gratis. Na ontvangst van het product thuis heb je nog 30 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Hoe sneller het product retour is, hoe eerder wij de creditering in orde kunnen maken.

Je kunt je retour hier aanmelden! 

retourproces-tijdlijn

Het retourneren van producten

Wat jammer dat jij je product wilt retourneren. Wij bieden twee mogelijkheden om het product gratis te retourneren:  

Wil je een retourlabel ontvangen? Dan kan je het pakket kosteloos retourneren via een PostNL servicepunt. Dit is in een paar simpele stappen te doen: 

  1. Bepaal de afmetingen van het pakket, pakketten kunnen tot een maximale afmeting van 100x70x58 cm zelf retour gebracht worden bij een servicepunt. 
  2. Meld vervolgens de retour aan onder het kopje klacht/retour melden. Belangrijk is om hier je ordernummer, je e-mailadres en de reden van retour te vermelden. Er wordt dan een retourlabel aangemaakt.

Let op: het afhalen van producten lukt wegens drukte bij vervoerders niet altijd! Wij raden tijdelijk aan om middels een retourlabel te retourneren. Wil je toch liever dat het pakket bij jou thuis wordt afgehaald? Dat kan! Wel dien jij dan de hele dag aanwezig te zijn op het afhaaladres totdat het pakket is afgehaald. PostNL of DHL komt namelijk langs zonder exacte tijdsindicatie tussen 9.00 en 18.00 uur. Dit kan je doen als volgt:

- Meld je retour aan onder het kopje klacht/retour melden. Belangrijk is om hier je ordernummer en e-mailadres te vermelden. Hierdoor kan je een gewenste werkdag bepalen zodat wij de afhaalopdracht kunnen inplannen! Let op: dit kan alleen op werkdagen van maandag tot en met vrijdag.

Let op: Woon je in België? Dan kunnen we je pakket helaas niet af laten halen. Neem contact met ons op om een retourlabel aan te vragen. De producten kun je daarmee zelf naar een servicepunt brengen. Gaat het om grotere producten, zoals eettafels, kasten of dressoirs? Neem dan contact op met onze klantenservice via de chat of e-mail, zodat wij de afhaalopdracht voor jou in kunnen plannen. 

 

Belangrijk! 

Een te retourneren product dient altijd zo goed mogelijk verpakt te worden. Het liefst in de originele doos! Wij kunnen geen dozen opsturen. Daarnaast is het belangrijk om het retourformulier bij de doos in te doen. Geef altijd aan hoeveel en welke producten jij wilt retourneren uit jouw bestelling!

Stuur je een product retour met schade? Noteer dan "Defect" met je ordernummer op het label. Op deze manier kunnen wij de retour het snelst verwerken!


Uitzonderingen

In principe mag alles retour in alle redelijkheid. Wij kunnen in de onderstaande voorbeelden het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

- Artikelen die langer dan 30 dagen geleden ontvangen zijn.
- Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn *
- Artikelen waarvan verpakking ontbreekt. (Voor het beoordelen van het product is de verpakking verwijderen niet nodig) *
- Bureaustoelen en barkrukken met een gasveer kunnen niet gemonteerd worden en vervolgens worden geretourneerd **
- Wij kunnen geen dozen opsturen. Jij dient de originele doos te gebruiken.

* Indien je het product of het materiaal wil controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat je het product of het materiaal kunt controleren. Haal het product niet volledig uit de verpakking, aangezien het voor ons onmogelijk wordt om te beoordelen of het product reeds is gebruikt. Wij adviseren de doos 14 dagen in bezit te houden, het product dient in de originele doos retour gezonden worden.

** Heb je een bureaustoel of barkruk gekocht met een gasveer? Deze kun je na montage niet meer demonteren. Mocht je twijfelen aan het product dan verzoeken wij je om de gasveer niet te monteren! Indien je bureaustoel en barkruk gemonteerd in gebruik neemt is het niet meer mogelijk je producten te retourneren.


Ons retouradres

Antwoordnummer 143
7800 VB Emmen

Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5