Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Betalen

Betaalmogelijkheden in de Showrooms

In de Showrooms is het alleen mogelijk om met de pin te betalen.

 

Betaalmogelijkheden in de webshop

Ideal
De meest voorkomende en vertrouwde manier van betalen is natuurlijk Ideal. Dimehouse B.V. werkt samen met Mollie. Alle Nederlandse banken zijn aangesloten op het Ideal netwerk en daarom is Ideal de meest ideale manier van betalen.

Paypal
Wil jij liever met Creditcard betalen, dan kun je natuurlijk Paypal gebruiken. De administratiekosten die Paypal hiervoor vraagt berekenen wij deels door. Een Paypal betaling kost €3,95.

Bancontact/Mister Cash
Betalen met Bancontact/Mister cash is eveneens mogelijk bij Dimehouse B.V. Bankcontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart welke is gekoppeld aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Het is mogelijk de kaart zowel on- als offline te gebruiken. Daarnaast zijn de betalingen via Mister Cash gegarandeerd en lijkt daarmee sterk op Ideal betaalmethode in Nederland. Bancontact/Mister Cash is verreweg de populairste betaalmethode in België.  

Sofort Banking
Met Sofort Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. Sofort Banking is beschikbaar in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen en Italië. 

Creditcard
Betalen met Creditcard is mogelijk. Voor het gebruik van Visa en Mastercard zijn er geen extra kosten. Gebruik je een American Express creditcard? Dan rekenen we €4,95.

Riverty – Achteraf betalen
Riverty voert voor www.dimehouse.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty stuurt twee weken na het plaatsen van de bestelling een betaalverzoek. Deze betaalmethode is daarom niet geschikt voor bestellingen met een lange levertijd.

Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Wordt jouw betaling geweigerd door Riverty?
Riverty maakt beslissingen op basis van vergaarde informatie over een klant. Het maximaal te bestellen bedrag is 2500 euro voor binnen Nederland, 1250 voor binnen België. Houd er rekening mee dat een eerste order via Riverty vaak tot ongeveer 350 - 500 euro wordt geaccepteerd voor Nederland, slechts 175 euro voor België. Ook Riverty wil een klant leren kennen en daarom wordt op basis van eerder op tijd betaalde rekeningen en algemene gegevens die bekend zijn bij Riverty, een afweging gemaakt. Helaas kunnen wij vanwege privacy-wetgeving niet bemiddelden. Jij dient zelf contact op te nemen met Riverty indien jouw aanvraag wordt geweigerd. 

Betalen met Riverty kost 0,95 euro extra.

Klarna
Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.  Houd er rekening mee dat een eerste order via Klarna vaak tot ongeveer 350 - 500 euro wordt geaccepteerd voor Nederland.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. 

Kies je voor Klarna? Dan betaal je €3,95 extra betaalkosten.

 

Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5