Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Wat is marmer? Zo pas je het toe in je interieur!

  • Geplaatst op
  • 0
Wat is marmer? Zo pas je het toe in je interieur!

Ben je fan van marmer in je interieur? In dit blog vertellen we je er alles over. Marmer is namelijk terug van weggeweest en super populair in het interieur. Als je denkt dat deze natuursteen ouderwets en kitsch is, dan heb je het volledig mis. Marmer geeft een chique en luxe uitstraling aan je woonstijl en heeft daarnaast nog veel meer voordelen! Lees je mee?

Wat is marmer precies?

Marmer is een natuursteen met vele voordelen. Marmer is uniek in zijn soort en het materiaal is erg herkenbaar door het patroon. Meubels van marmer beschikken namelijk over een prachtig kleurverloop en geven een elegante en luxe uitstraling aan je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een marmeren eettafel, een marmeren salontafel of een marmeren dressoir. Tegenwoordig kun je marmer overal in terugvinden en kun je het zo gek niet bedenken. Naast de classy uitstraling van deze steensoort is marmer ook nog eens erg duurzaam. Ideaal dus want het gaat jarenlang mee!

 

Hoe plaats ik marmer in mijn interieur?

Maar hoe pas je marmer toe aan je interieur? Marmer wordt al heel erg lang gebruikt als element in de keuken of badkamer waar je het vooral terugziet in de vloeren, wanden en grote oppervlaktes. Marmer oogt stijlvol en is goed te combineren met moderne materialen. Wil jij niet direct een grote oppervlakte met marmer bekleden, maar toch marmer toevoegen aan je interieur? Er zijn genoeg andere opties. Marmer kan namelijk goed gebruikt worden voor meubels.

Wat dacht je van een marmeren tafel; perfect te combineren met andere materialen en kleuren. Hierbij heb je ontzettend veel mogelijkheden om eetkamerstoelen te matchen. Denk aan leren stoelen, stoffen stoelen, houten stoelen... het gaat allemaal goed samen met deze prachtige natuursteen. Hetzelfde geldt voor marmeren bijzettafeltjes of salontafels. Er zijn oneindig veel opties om te combineren met je bank of fauteuil.

 

Een marmerlook is ook een optie

Wil jij wel marmerlook toevoegen aan jouw interieur, maar wil je liever niet kiezen voor echt marmer? Meubels met marmerlook zijn ook een optie! Het materiaal sintered stone is namelijk een zeer goed alternatief. Sintered stone is een populaire steensoort wat onbreekbaar en water- en vlekproef is. De sintered stone tafels zijn extreem stevig en beschikken over een marmerlook blad, met dezelfde prachtige kleurschakelingen als ‘echt’ marmer. Daarnaast is dit materiaal zelfs bestand tegen krassen. Ideaal voor een huishouden waar volop geleefd wordt.

 

          marmeren salontafel

 

Meubels van marmer in verschillende kleuren

Eén van de voordelen van meubels van marmer(look) is dat marmer ideaal te combineren is met andere meubels. De meubels van marmer zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor een salontafel set met witte marmerlook, maar ook een zwarte marmerlook is mogelijk. Alle tafeltjes beschikken over een stijlvol patroon en zijn uniek.

 

Marmer als accessoire

Vind je meubels van marmer te overweldigend? Kijk dan eens naar woonaccessoires van dit materiaal. Accessoires van marmer zijn razend populair en zie je tegenwoordig overal in de winkel liggen. Kies voor een marmeren klok of voor stijlvolle onderzetters. Ook een lamp met marmer is helemaal trendy.

 

Dimehouse wenst je veel plezier met een marmeren meubel

Ben je al overtuigd? Wij zijn in ieder geval fan van marmer en meubels met marmerlook. Neem eens een keertje een kijkje in ons assortiment en vind jouw favoriete marmeren meubel. Deze zal geheel gratis thuisbezorgd worden. We willen je alvast veel plezier wensen van jouw marmeren meubels in jouw interieur!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5