Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Voordelen meubels van acaciahout

  • Geplaatst op
  • 0
Voordelen meubels van acaciahout

Een meubel van acaciahout is een pronkstuk in je interieur. Wist je dat meubels van acaciahout meerdere voordelen bieden? In dit blog lees jij waarom een meubel van acaciahout zo geweldig is. Lees je mee?

Wat is acaciahout eigenlijk?

Acaciahout is afkomstig van de acaciaboom. Oorspronkelijk komt de acaciaboom uit Noord-Amerika, maar is sinds een aantal jaren ook in Nederland te vinden. De boom kan maar liefst 6 tot 8 meter hoog worden. Dit is dan ook één van de redenen waarom acaciahout vaak gebruikt wordt voor eettafels industrieel. Tevens wordt acaciahout gekenmerkt door de prachtige kleurwisselingen, de vlamtekening en de fijne nerf. Acaciahout straalt veel warmte uit en daarom is het ook een veel gekozen houtsoort voor meubels.

De voordelen van meubels van acaciahout

  • Acaciahout is sterk
  • Prachtige kleurschakelingen
  • Gaat lang mee
  • Massief en zwaar
  • Trendy en sluit aan bij de huidige interieurtrends
  • Gemakkelijk te verzorgen
  • Ideaal om te combineren met andere materialen, meubelen en kleuren.

 

Acacia hout is een sterke houtsoort

Een bijkomend voordeel van acaciahout is de sterkte van het hout. De houtsoort is erg sterk en ook erg zwaar. Veel eettafels zijn gemaakt van acaciahout. De bladen van de eettafels beschikken over prachtige kleurschakelingen en zijn gemaakt van zeer massief hout. Indien jij kiest voor een eettafel van acaciahout zal deze zeker erg lang meegaan.

      

 

Meubels van acaciahout zijn trendy

Ondanks dat meubels van acaciahout lang meegaan, blijven ze trendy. Een acaciahout meubel bevat een moderne uitstraling en past bij alle interieurstijlen. Indien je op zoekt bent naar een trendy, duurzaam en modern meubel, denk dan eens na over een meubel van acaciahout. Je zult jaren naar dit meubel kunnen kijken en telkens weer wat nieuws ontdekken in het karakteristieke hout.

Welke meubels van acaciahout zijn er?

Een ander voordeel van acaciahout is dat deze houtsoort ideaal te combineren is met andere meubelen, houtsoorten en kleuren. Vandaar dat een meubel van acaciahout een goede aanwinst is in je interieur. Er zijn dan ook veel meubels gemaakt van acaciahout. Denk aan een salontafel acaciahout of een bartafel gemaakt van acaciahout. Eén van onze favorieten is het nachtkastje gemaakt van acaciahout. Ook een TV-kast van acaciahout zal niet misstaan in jouw interieur. Natuurlijk zijn er nog meer meubels gemaakt van acaciahout. Je vindt de eindeloze combinaties op onze website!

Onze favoriet: de eettafel acaciahout

Ook bij Dimehouse hebben we een favoriet meubel van acaciahout. Dit is de eettafel acaciahout. De eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. Zo is een ronde eettafel een prachtige blikvanger in de eetkamer, maar ook een rechthoekige acaciahouten tafel zal niet misstaan. Acaciahout is perfect te gebruiken voor een boomstam eettafel. Dankzij de natuurlijke lijnen en kleurschakelingen zal jij een zeer unieke eettafel krijgen.

      

 

Hoe verzorg ik mijn meubels van acaciahout?

Meubels van acaciahout zijn gemakkelijk te verzorgen. De meubels kunnen afgenomen worden met een lichtvochtige doek. Indien je een acaciahouten tafel hebt, raden wij aan om onderzetters te gebruiken bij het plaatsen van pannen en kopjes. Indien je jouw meubel extra goed wil beschermen, raden wij aan om acaciahouten bladen te behandelen met onze Hout care kit. Deze care kit is gespecialiseerd in het beschermen, verzorgen en reinigen van hout voor langdurig plezier van je meubel.

Een acaciahouten meubel kopen bij Dimehouse

Ben jij overtuigd van de voordelen van een acaciahouten meubel? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment en vind het acaciahouten meubel naar jouw wens! Alle acacia meubels zijn scherp geprijsd en worden gratis naar jouw huis verstuurd. We willen je alvast veel plezier wensen van jouw meubels van acaciahout.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5