Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Trend: combineer met andere interieurstijlen!

  • Geplaatst op
  • 0
Trend: combineer met andere interieurstijlen!

Tegenwoordig kunnen veel verschillende stijlen gecombineerd worden om zo een uniek interieur te creëren. Een industriële stijl kan heel mooi gecombineerd worden met een landelijke, moderne of Scandinavische sfeer.

De combinatie van industriële elementen met een landelijk interieur werkt heel goed, omdat in beide stijlen gebruik gemaakt wordt van robuuste en natuurlijke materialen. Door het toevoegen van een industriële tafel zal het landelijke interieur stoerder en meer kracht uitstralen.

Binnen een modern interieur wordt meestal gebruik gemaakt van strakke lijnen en koele kleuren zoals zwart, grijs en wit. Hier kan een industriële tafel het geheel stoerder maken. Ook zal er meer warmte toegevoegd worden door het houten blad van de tafel.

Een Scandinavische interieur kenmerkt zich door een interieur waar vooral gebruik gemaakt wordt van wit, blank hout en naturel tinten. Vooral de natureltinten werken heel mooi samen met het hout van de industriële stijl. De donkere kleuren zijn een mooie tegenhanger van het Scandinavisch wit.

Bij het mixen van stijlen is het aan te raden dat niet zomaar van alles bij elkaar gezet wordt.

Tip van Dimehouse: maak je selectie kleiner en combineer binnen een aantal basiskleuren en materialen. Er zijn wel interieurvoorbeelden waarbij deze regels in de wind geslagen worden: het kán wel! Probeer te kijken wat voor jou werkt en waarbij je je fijn voelt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5