Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

De nieuwste trends voor de industriële woonkamer 2021

  • Geplaatst op
  • 0
De nieuwste trends voor de industriële woonkamer 2021

Het is alweer bijna 2021 en dat betekent een jaar vol nieuwe woontrends! In dit blog blikt Dimehouse samen met jou vooruit op de trends voor de industriële woonkamer van 2021. We zullen je kennis laten maken met de zeven woontrends en geven je tips hoe je jouw woonkamer het beste met de trends mee kan laten gaan. Lees je met ons mee?

Woontrend 1: Combineer jouw woonstijl met een industriële touch

Industriële woonkamers staan bekend om het gebruik van robuuste en ruwe materialen. Vaak komt dit terug in de ruimte zelf, maar dit is niet altijd het geval. Je kan namelijk heel gemakkelijk een industriële touch aan jouw eigen woonkamer toevoegen. Onze industriële meubels zijn gemaakt van materialen die typerend zijn voor de industriële stijl en daarbij zijn ze ook nog eens fantastisch te combineren met andere woonstijlen. Dus wil je een vleugje industrieel toevoegen? De meubels van Dimehouse gaan mee met de trends!

Woontrend 2: Maak gebruik van lichte houtsoorten

Lichte houtsoorten passen perfect in de industriële woonstijl en zijn zeer typerend voor de woonkamers van 2021. Deze trend komt terug in vloeren, op de muren en natuurlijk in de meubels. Wat dacht je van een lamp gemaakt van hout of juist van een prachtige, mangohouten salontafel? Of kies je voor een wandkast? Met licht mangohout of acaciahout weet je zeker dat je meegaat met de industriële trend van 2021! Ontdek de houten producten gauw in ons assortiment!

       

 

Woontrend 3: Lichte kleuren en pasteltinten

Lichte kleuren en pasteltinten zijn de echte trendkleuren van 2021. Denk bijvoorbeeld aan wit en lichtbruin. Deze kleuren zijn eenvoudig, maar ook uiterst stijlvol. Ook zijn grijstinten weer helemaal hip! Zachte grijstinten zorgen ervoor dat jouw interieur luxer oogt en zorgen er tevens voor dat jouw meubels, kunst en planten nog mooier uitkomen.  

Woontrend 4: Organische vormen

Organische vormen gaan enorm veel gezien worden in 2021! Denk bijvoorbeeld aan een ronde of ovale tafel in de woonruimte. Wist je dat ronde vormen de ruimte en strakke lijnen doorbreken waardoor een speels effect wordt gecreëerd? Door het toevoegen van een mooie, industriële vloerlamp zorg je voor de perfecte match!

                    

 

Woontrend 5: Natuurlijke elementen en duurzaam

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dit blijven we ook terugzien in 2021. Mensen zullen vaker kiezen voor gerecyclede materialen én gaan voor items die een lagere impact op het milieu hebben. Een veelvoorkomend materiaal dat we terug zullen gaan zien is mangohout. Mangohout is een sterke en duurzame houtsoort. Wil je meer weten over hoe duurzaam mangohout is? Je leest het hier!

Woontrend 6: Maak indruk met een eyecatcher

Eigenlijk hoort iedere industriële woonkamer minstens één eyecatcher te hebben en dit geldt zeker voor 2021! Denk hierbij aan een opvallende bank, een prachtig wandrek of kies voor een opvallend vloerkleed of voor een prachtige lamp. In 2021 mag je eens extra uitpakken betreft jouw eyecatchers! Zorg er wel voor dat je een persoonlijk, maar egaal interieur creëert. Door het toevoegen van een eyecatcher kun jij je industriële interieur voorzien van een prachtige look.

          

 

Woontrend 7: Personaliseer jouw interieur

Het personaliseren van de woonkamer wordt steeds populairder. Het is namelijk sinds dit jaar waarschijnlijk de plek geworden waar je woont, werkt én vakantie viert. Jouw woonkamer moet dus ook rust en gezelligheid uitstralen; de woonkamer is namelijk dé plek in huis om even tot rust te komen en om even gezellig bij te kletsen. Plaats onder jouw favoriete bank en fauteuil een zacht vloerkleed en tover jouw woonkamer om tot een gezellige plek. Plaats de gewenste verlichting en geef de woonkamer een finishing touch met stijlvolle accessoires.

Dimehouse helpt je graag!

We hopen dat we je een eindje op weg hebben geholpen met de industriële woonkamer trends van 2021. Welke trend ga jij toepassen? We vinden het super leuk om dit van jou te horen! We willen je graag succes wensen met het invullen van jouw industriële woonkamer. Kom je er niet helemaal uit? We helpen je graag met het doorvoeren van de nieuwste trends voor jouw industriële woonkamer van 2021!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5