Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Zo pas jij mangohouten tafels toe in jouw interieur!

  • Geplaatst op
  • 0
Zo pas jij mangohouten tafels toe in jouw interieur!

Beschik jij over een mangohouten tafel of wil jij weten waarom je voor een mangohouten tafel moet kiezen? In dit blog lees jij hoe jij mangohouten tafels toepast in je interieur! Lees snel verder en je wordt vanzelf fan van mangohouten tafels.

Waarom kiezen voor mangohout?

Mangohouten tafels beschikken over een prachtig blad waarin ruige en donkere accenten in te zien zijn. De tafels bevatten een natuurlijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Het mangohout is afkomstig van de mangoboom. De bomen worden pas gekapt wanneer de fruitproductie achteruitgaat. De mangoboom krijgt nu een tweede leven als meubel. Hierdoor is mangohout een duurzame houtsoort. Daarnaast heeft mangohout een robuuste uitstraling en beschikt het over een betaalbare prijs voor een massieve houtsoort. Een win-win situatie dus!

 

Een eettafel van mangohout

Ben je al overtuigd van mangohout? Eén van onze favorieten is de mangohouten eettafel. Een eettafel gemaakt van mangohout is een stijlvolle toevoeging aan de eetkamer. De bladen zijn massief en beschikken over verschillende kleuraccenten. Een eettafel mangohout is dan ook zeer uniek te noemen! De eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. Kies jij voor een rechte eettafel mangohout of heb je al eens nagedacht over een ronde eettafel mangohout? Ook is een ovale eettafel gemaakt van mangohout een goede optie! Daarnaast beschikken wij over eettafels met een boomstamrand. Deze eettafels krijgen een nog meer levendige en natuurlijke uitstraling. Er is voor ieder wat wils!

 

       

 

Bekijk hier onze mangohouten eettafels

 

Een salontafel mangohout in de woonkamer als eyecatcher

Ook is een salontafel gemaakt van mangohout een waardevolle toevoeging in de woonkamer. Een combinatie van duurzaam en natuurlijk is niet meer weg te denken in de huidige interieurs. Heb je wel eens nagedacht over een salontafel set van drie? Dit zijn drie kleine salontafels mango die je ideaal kunt mixen en matchen! Houd je meer van een zwarte salontafel? Ook beschikken we over mangohouten salontafels welke zwart zijn afgewerkt. Zo beschik je toch over een massief houten tafel, maar dan in het zwart! De salontafel mangohout is in ieder geval een eyecatcher en biedt voldoende ruimte voor je hapje en drankje! Liever een kleine tafel die je naast de bank kan plaatsen? Een laptoptafel of bijzettafel is ideaal!

 

Een mango sidetable in de hal

Heb jij een lege muur in de hal of zou je graag extra opbergruimte willen creëren in de hal? Een sidetable industrieel gemaakt van mangohout biedt uitkomst! De sidetable is namelijk functioneel, maar ook sfeervol. Wederom bevat deze tafel ook prachtige kleurschakelingen en een warme gloed. Veel van onze sidetables beschikken over laden zodat je je spulletjes extra op kan bergen. De lades zijn gemaakt van mangohout en beschikken over zwarte handvaten zodat de industriële stijl terugkomt. De sidetable in de woonkamer plaatsen is natuurlijk ook een optie. Superleuk om deze aan te kleden met verschillende accessoires. Een tafellamp industrieel past hier perfect op!

 

Een stoere bartafel

Zit jij liever wat hoger en heb jij een grote keuken? Of ben je op zoek naar een tafel om in de schuur te plaatsen om de gezelligheid van een café na te bootsen? Een industriële bartafel gemaakt van mangohout is altijd een goed idee! Plaats een aantal barkrukken rondom de bartafel mangohout en gezelligheid is gegarandeerd! De bartafel kan ook zeer goed dienen als eettafels of als extra werkplek. Een robuuste bartafel, gemaakt van massief mangohout voor de laagste prijs vind je bij Dimehouse!

 

       

 

Ontdek meer meubels van mangohout

We zijn het vast met elkaar eens dat mangohout een prachtige houtsoort is. Bovenstaand worden een paar mangohouten tafels genoemd, maar er zijn natuurlijk veel meer meubels gemaakt van mangohout. Wat dacht je van een mangohouten bureau of een stoere mangohouten kast? Wederom verkrijgbaar in verschillende designs. Al onze meubelen zijn zo gemaakt dat ze apart van elkaar prachtig zijn, maar ze kunnen ook uitstekend met elkaar gecombineerd worden.

 

Mangohouten tafels vind je hier

Ben je net zo enthousiast over mangohout als wij zijn? De mangohouten tafels voor de laagste prijs vind je bij Dimehouse. Indien je nog vragen hebt, kun je altijd onze klantenservice even bellen. Zij zullen je adviseren over de modellen. Eén ding weten we zeker, een mangohouten tafel zal veel sfeer toevoegen in jouw woning!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5