Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Welke kasten zijn er in industriële stijl?

  • Geplaatst op
  • 0
Welke kasten zijn er in industriële stijl?

Ben jij op zoek naar een industriële kast? Wij van Dimehouse zijn enorm fan van de industriële woonstijl en een mooie, industriële kast kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Industriële kasten kunnen namelijk dienen als de perfecte eyecatcher. In dit blog vertelt Dimehouse je alles over verschillende soorten industriële kasten en helpen we je bij het vinden van de perfecte industriële kast! Lees je mee?

Een industriële kast in verschillende soorten

Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten industriële kasten en daardoor kan het moeilijk zijn om te kiezen. Daarom helpt Dimehouse je met het uitkiezen van jouw ideale, industriële kast. Ben je op zoek naar een handige kast om alles in op te bergen, zoals een industriële wandkast? Of zoek je meer een eyecatcher voor in je woonkamer? In dit blog lees je alles over verschillende soorten industriële kasten.

Industriële boekenkast als eyecatcher

Als je op zoek bent naar een echte eyecatcher voor in je woonkamer, is een industriële boekenkast de ideale oplossing. Een industriële kast heeft een stoere uitstraling en er wordt vaak gebruik gemaakt van ruwe materialen zoals metaal en hout. Door een open industriële boekenkast te plaatsen, kan je al je woonaccessoires tentoonstellen. Zet bijvoorbeeld wat planten neer om een strak, eentonig interieur te doorbreken.

         

Zoek je juist iets praktisch? Kies dan voor een half-open industriële kast. Een half-open industriële boekenkast biedt extra opbergruimte achter de deurtjes, maar je kunt nog steeds je accessoires tentoonstellen.

          

Industrieel TV-meubel met opbergruimte

De tv is natuurlijk het centrum van iedere woonkamer, daarom is het belangrijk om een mooi, industrieel tv-meubel te kiezen. Als opbergruimte belangrijk voor je is, is het misschien verstandig om voor een industrieel tv-meubel te gaan met veel lades. Zo kan je al je spullen netjes opbergen.

Ook hier kan je kiezen voor een open tv-kast. Dankzij de extra open leggers kan je wat extra accessoires kwijt om de strakke lijnen van een industrieel tv-meubel te doorbreken. Natuurlijk beschikken ook deze tv-meubels over lades op je spullen netjes in op te bergen.

          

Lege ruimte opvullen met een industriële wandkast

Heb je in je kamer ruimte over die je wilt opvullen? Dan is een industriële wandkast of een industrieel dressoir de perfecte oplossing. Industriële wandkasten bieden niet alleen extra opbergruimte, maar zijn ook ideaal om bijvoorbeeld een lange, lege muur te breken. Een industriële wandkast kun je eigenlijk overal plaatsen, bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of in de hal. Plaats een mooie, industriële tafellamp of een mooie plant op jouw industriële wandkast of industrieel dressoir om hem helemaal af te maken.

Ben je een wijnliefhebber? Dan kan een wijnkast industrieel natuurlijk niet ontbreken in je huis. Een industriële wijnkast biedt genoeg opbergruimte zodat jij al je flessen wijn kwijt kan.

          

Maak je slaapkamer af met een nachtkastje industrieel

Een nachtkastje industrieel is tegenwoordig niet meer weg te denken uit je slaapkamer. Of je nou opzoek bent naar een eenvoudig tafeltje, of je liever een kastje hebt met lades voor wat extra opbergruimte, bij Dimehouse is genoeg keuze! Natuurlijk kun je ook hier een industriële tafellamp plaatsen zodat je ook in het donker van je favoriete boek kan genieten!

Dimehouse wenst je succes bij het vinden van jouw industriële kast

Wij van Dimehouse hopen je met dit blog voldoende geïnformeerd te hebben over verschillende industriële kasten en de verschillende functies. Mocht je meer vragen hebben kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je verder! Kom je er nog niet helemaal uit? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier zie je hoe ander klanten hun kasten hebben ingericht, misschien helpt dit je bij het maken van een keuze! Wij hopen je in ieder geval voldoende geholpen te hebben en wensen je succes bij het vinden van jouw perfecte kast in industriële stijl!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5