Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Sfeer verlichting in de donkere wintermaanden met industriële lampen

  • Geplaatst op
  • 0
Sfeer verlichting in de donkere wintermaanden met industriële lampen

Ben jij op zoek naar nieuwe sfeer verlichting? De donkere wintermaanden komen er weer aan en dat betekent dat we weer met zijn allen binnen gaan zitten. Wat ons betreft het perfecte moment om je interieur eens goed aan te pakken. Je hebt het namelijk zelf misschien niet direct door, maar de juiste sfeerverlichting heeft wel degelijk invloed op hoe je je voelt. In dit blog vertelt Dimehouse je handige tips zodat jij deze winter je sfeerverlichting perfect op jouw interieur kan afstemmen!

Zit er warm bij deze winter met industriële lampen

De industriële woonstijl is de laatste jaren natuurlijk enorm populair geworden. Gelukkig heeft Dimehouse een ruim assortiment aan lampen. Kies de lamp die perfect bij jouw interieur past. Zo weet je in ieder geval zeker dat je er deze winter warm bij zit.

Sfeerverlichting voor iedere woonstijl

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten sfeerverlichting. Als je deze winter toe bent aan nieuwe sfeerverlichting kun je ervoor kiezen om de verlichting geheel te laten aansluiten bij je huidige woonstijl, maar je kan ook elementen uit verschillende woonstijlen combineren. Ga je bijvoorbeeld voor sfeer verlichting industrieel of juist voor een moderne of Scandinavische look?

              

 

Sfeerverlichting in jouw interieur

Nu je hebt gekozen welke stijl sfeerverlichting het beste in jouw interieur past, is het belangrijke om een mooi plekje uit te kiezen. Want waar plaats je nou eigenlijk je sfeer verlichting? Het is belangrijk om hierbij rekening te houden met de richting van het licht. Hanglampen komen bijvoorbeeld beter tot zijn recht boven een eettafel terwijl je wandlampen of vloerlampen beter in een donker hoekje kunt plaatsen. Op deze manier creëer je verschillende lichtpunten in je interieur.

Assortiment industriële lampen

Bij Dimehouse hebben we een groot assortiment industriële meubels. De juiste industriële lampen kunnen jouw interieur deze winter net dat beetje extra geven en laten de ruimte tot leven komen. Heb jij bijvoorbeeld een donker hoekje in je kamer? Zet er een mooie, industriële vloerlamp neer. Of heb jij een kastje dat wat meer decoratie kan gebruiken? Plaats een industriële tafellamp, je zult zien dat dit de kamer net dat beetje extra geeft! Als je nog een leeg plekje aan de wand hebt, maar je geen klok of spiegel wilt ophangen, is een industriële wandlamp de ideale oplossing.

Dimehouse wenst je een fijne winter met je nieuwe sfeerverlichting

Wij van Dimehouse hopen je voldoende geholpen te hebben bij het kiezen van jouw ideale sfeer verlichting! Mocht je er toch niet uitkomen? Neem dan een kijkje in ons assortiment lampen of kijk op onze inspiratiepagina. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met de klantenservice, zij helpen je verder met het vinden van jouw ideale sfeerverlichting voor in de donkere wintermaanden!

              

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5