Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Planken aan de muur inspiratie

  • Geplaatst op
  • 0
Planken aan de muur inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor de planken aan de muur? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit blog geven wij je inspiratie om die lege muren op te fleuren en om te toveren naar een stijlvolle muur met wandplanken en wandrekken. Lees snel verder!

Waarom kiezen voor planken aan de muur?

Maak kennis met industriële wandplanken; de eyecatchers aan de muur. Daarnaast zijn wandplanken multifunctioneel en super handig. Wil je je muur opfleuren en wil je extra decoratieruimte of opbergruimte creëren? Het gebruik van wandplanken is de oplossing! Je hoeft natuurlijk niet te kiezen voor één enkele plank; meerdere wandplanken met elkaar combineren is praktisch en lijkt tevens stijlvol! Natuurlijk zijn wandplanken ook te combineren met wandrekken. Neem eens een kijkje!  

Planken aan de muur in iedere ruimte

Het voordeel van wandplanken is dat ze in elke ruimte te gebruiken zijn. Bepaal van te voren het doel van de wandplank. Zorgen de planken aan de muur voor extra sfeer of voor opbergruimte? De meest voor de hand liggende plek voor wandplanken is de woonkamer, maar een wandplank kan bijvoorbeeld uitstekend van pas komen in de keuken. Je plaatst gemakkelijk kruiden, kookgerei of kookboeken op de wandplank! Ook beschikken we over wandplanken met haakjes; ideaal voor de thee- en handdoeken!

 

          

 

Een wandplank in de hal gebruiken

Door een wandplank in de hal te gebruiken, zorg je voor extra opbergruimte in de gang. Ook hebben vele wandrekken haakjes waar je gemakkelijk je jas op kan hangen. Heb je kleine spulletjes die je liever niet kwijt raakt of niet in het zicht wil hebben liggen? Bekijk dan een wandrek met lades eens; super handig! Kom je nog ruimte tekort? Een kapstok industrieel mag natuurlijk niet ontbreken in de hal! Indien je nog extra decoratieruimte of opbergruimte nodig hebt, is een sidetable een goede keuze!

Decoreer de planken aan de muur

Met wandplanken kun je ook perfect jouw favoriete accessoires tentoonstellen! Dankzij planken aan de muur oogt de ruimte open waardoor je genoeg ruimte hebt om jouw creativiteit er op los te laten. Wat plaats je dan zoal op een plank aan de muur? Het stylen van een wandplank kan lastig zijn, maar  kan eigenlijk niet fout gaan! Je kan een wandplank ook wel zien als jouw persoonlijke accessoire: plaats erop wat jij wil! Plantjes zijn altijd leuke toevoegingen in de ruimte. Ook bloemen, fotolijstjes, kunst en vaasjes doen het altijd goed. Houd rekening met de groottes en kleuren van de accessoires. Door dit op elkaar af te stemmen, creëer je een sfeervolle, maar ook rustige eyecatcher. Natuurlijk kan de plank ook dienen als boekenplank!

Welke vorm wandplank kies jij?

De mogelijkheden van wandplanken zijn eindeloos! De planken kunnen gecombineerd worden en op verschillende hoogtes worden gehangen. Dit zorgt voor een leuk asymmetrisch effect, maar een enkele plank aan de muur staat ook superleuk. Je moet nog wel de keuze maken naar welke vorm jouw wandplank uit gaat. De plank is natuurlijk recht, maar het frame van onze wandrekken verschilt! Zo heb jij de keuze tussen vierkante wandplanken, rechthoekige wandplanken en natuurlijk kun je ook kiezen voor een wandrek rond met meerdere plankjes. De keuze is reuze!  Qua kleur hoef je je niet druk te maken, veel planken aan de muur zijn neutraal van kleur of passen in bijna elk interieur. Wil je toch een andere kleur? Pak dan een kwast en een pot verf! Niets is leuker dan zelf dingen omtoveren naar jouw eigen smaak.

         

 

Kenmerken van industriële planken aan de muur

De industriële wandplanken zijn zo ontwikkeld dat ze in elke woonstijl te gebruiken zijn. De planken zijn gemaakt van duurzaam mangohout met warme kleurschakelingen en beschikken over een natuurlijke look. Ook komt metaal in de meeste planken voor. Het metaal geeft de wandrekken een stoere touch. Omdat de wandplanken in elke woonstijl te gebruiken zijn, komt een wandrek dus ook in elke ruimte van pas! De wandplanken zijn gemakkelijk op te hangen en nemen weinig ruimte in beslag. Ook kunnen de wandplanken van Dimehouse uitstekend gecombineerd worden met andere meubels! Een wandplank is dus een waardevolle toevoeging aan jouw woning!

We zijn benieuwd naar jouw planken aan de muur!

Wij hopen dat wij jou hebben geholpen met inspiratie voor de planken aan de muur. Wat je ook kiest, het is vast een prachtige combinatie welke helemaal in jouw huis past! Wil je meer inspiratie op doen en op de hoogte blijven van laatste trends en beste deals? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief onderaan de pagina! Wij zijn erg benieuwd hoe jij de planken aan de muur inricht!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5