Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Inspiratie voor een industriële eetkamer

  • Geplaatst op
  • 0
Inspiratie voor een industriële eetkamer

De industriële eetkamer wordt steeds populairder. Dankzij het gebruik van ruwe materialen zoals metaal, hout en glas krijgt jouw eetkamer industrieel een echte stoere, robuuste look. In dit blog vertelt Dimehouse welke items er niet mogen ontbreken in een industriële eetkamer en helpt Dimehouse je met het opdoen van inspiratie voor een industriële eetkamer!

Jouw perfecte industriële eettafel

Eén ding wat zeker niet mag ontbreken in jouw eetkamer is de industriële eettafel. De eettafel is natuurlijk niet alleen het centrale punt van de eetkamer, maar het is ook de plaats waar je samenkomt met je familie en vrienden. Daarom is het belangrijk om een goede tafel te kiezen voor jouw industriële eetkamer zodat je samen kan genieten.

Eettafel rond of recht?

Eettafels zijn er in alle soorten en maten: rond, ovaal, recht of vierkant. Voor welke eettafel industrieel kies jij? Wat vaak terugkomt bij een eettafel industrieel is de combinatie van een robuust houten tafelblad met een metalen onderstel. Dit sluit perfect aan bij de kenmerken van een industriële eetkamer. In ons ruime assortiment vind je verschillende soorten eettafels. Er is altijd een eettafel die perfect past in jouw industriële eetkamer! Zoek je een grote eettafel mangohout of juist een kleine eettafel acaciahout geschikt voor kleinere ruimtes? Dimehouse heeft het!

Industriële eetkamerstoelen

Nu je de ideale eettafel hebt gekozen, mag je de industriële eetkamerstoelen natuurlijk niet vergeten. De eetkamerstoelen industrieel zijn verkrijgbaar in veel varianten. Ook hier vind je het metalen onderstel terug. Het metaal wordt gecombineerd met een (kunst)lederen of een stoffen zitting. Kies je voor industriële eetkamerstoelen met of zonder armleuning? Al onze modellen zijn geschikt voor urenlang tafelen door het hoge zitcomfort en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ben je benieuwd welke industriële kleuren bij jouw interieur passen? Lees het in ons blog: ‘Kleuradvies bij industriële meubels’.

            

Industriële lampen

Ook zijn industriële lampen niet weg te denken uit een industriële eetkamer. Door industriële lampen toe te voegen aan jouw eetkamer industrieel creëer je sfeer en laat je de ruimte tot leven komen. De lampen industrieel bevatten veel rauwe materialen, zijn multifunctioneel en zijn gemakkelijk te combineren.

Industriële staande lampen of voor boven de eettafel

Kies je voor functionele verlichting of ben je op zoek naar sfeervolle lampen industrieel? Door het plaatsen van een wandlamp industrieel, een tafellamp of een industriële vloerlamp zal het licht de eetkamer optisch vergroten of verkleinen. Ook een hanglamp industrieel is niet weg te denken uit de industriële eetkamer. Met een hanglamp haal je een echte eye-catcher in huis en middels een dimmer kan de hanglamp functioneel zijn, maar toch ook sfeer creëren. Alles is mogelijk met onze industriële lampen en dat voor zeer goedkope prijzen!

 

              

Maak gebruik van accessoires

Met de juiste accessoires geef je net dat beetje extra aan je interieur. Heb je nog ruimte over aan de wand? Een spiegel industrieel of wandklok industrieel biedt uitkomst! Ook een wandrek industrieel is een mooie toevoeging aan je eetkamer industrieel; het kan praktische doeleinden hebben zoals opbergruimte of het kan functioneren als sfeermaker. Liever iets op de vloer? Een vloerkleed industrieel of schapenvachtje maakt een ruimte met een industriële vloer huiselijker en warmer. Speel met kleuren en creëer jouw persoonlijke eetkamer industrieel!

Dimehouse wenst je succes

We hopen dat je voldoende inspiratie op hebt gedaan voor jouw eetkamer industrieel. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem een kijkje in ons assortiment om te kijken welke meubels bij jou passen. Natuurlijk kan je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice; zij zullen je helpen met het opdoen van inspiratie voor een industriële eetkamer!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5