Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Hoe belangrijk is verlichting voor jou?

  • Geplaatst op
  • 0
Hoe belangrijk is verlichting voor jou?

Hoe belangrijk is verlichting voor jou? Lees meer en ervaar wat Dimehouse hierin voor jou kan betekenen. Lees mee en laat je inspireren door onze verlichting blog!

Verlichting industrieel

De industriële stijl is sinds een paar jaar weer ongekend populair in Nederland en dat zal ook het komende jaar nog wel zo blijven. De trend is over komen waaien uit de Verenigde Staten en bij steeds meer Nederlanders zijn invloeden uit deze stijl terug te vinden in het interieur.

Dimehouse speelt daar zeker een grote rol in! De webshop is gevuld met prachtige verschillende producten die perfect passen in een industrieel interieur.

Om een industriële sfeer in huis te creëren adviseren wij te starten met een keuze uit een van onze industriële lampen. Deze lampen zijn er namelijk in allerlei vormen, maten en kleuren. Zo kun jij bijvoorbeeld een industriële lamp boven jouw eettafel hangen maar je kunt ook kiezen voor een staande lamp voor in jouw zithoek of een stoere tafellamp op de vensterbank!

         

LED

Ben jij al overstapt op LED-verlichting? Dan gaat de komende jaren steeds meer gebeuren. Deze trend is de laatste jaren al ingezet en ook in 2019 zet de trend zich door. LED-lampen zijn weliswaar duurder, maar ze zijn ook energiezuiniger. Veel mensen vinden dat LED geen warm licht geeft, maar er komen steeds meer LED-lampen op de markt die gewoon met behulp van een dimmer te regelen zijn. Hierdoor kun jij eenvoudig de verlichtingsintensiteit aanpassen. Een groot deel van de lampen op onze site zijn voorzien van een led lamp of geschikt voor led lampen.

 

Basisverlichting

Deze verlichting soort is in alle Nederlandse huishoudens aanwezig. Dit is in de meeste gevallen vrij eenvoudige verlichting die ervoor zorgt dat een ruimte verlicht kan worden. Basisverlichting komt het best tot zijn recht aan een plafond of aan de muur. Het voornaamste doel van deze verlichting is dat er in het donker ook dingen gedaan kunnen worden in de betreffende ruimte.

 

Sfeerverlichting

Zoals gezegd is dit soort verlichting de laatste jaren steeds populairder geworden onder de Nederlanders. Dit wordt vaak gezien als aanvulling op de basisverlichting. Meestal gaat het hier om verlichting die je aandoet in de avond om een prettige sfeer te creëren. Deze lampen komen dan ook het best tot hun recht in delen van jouw huis waar jij in de avonduren veel tijd doorbrengt.

Wil jij graag advies over onze lampen of ze even in het echt bekijken, bezoek een van onze showrooms in Bussum & Delfgauw, of neem natuurlijk een kijkje in onze webshop!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5