Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5

Comfortabel lunchen in de eetkamer? Zo tover je jouw eetkamer om!

  • Geplaatst op
  • 0
Comfortabel lunchen in de eetkamer? Zo tover je jouw eetkamer om!

Vier de lente in huis met een heerlijke lunch aan de eettafel met familie. De eetkamer is namelijk dé plek in huis waar iedereen gezellig samenkomt. Ga jij binnenkort gezellig samenkomen met de familie of ben je op zoek naar een knusse eetkamer? In dit blog lees je hoe je comfortabel plaatsneemt in de eetkamer!

Een ronde tafel oogt knus

Een tafel welke zeker zorgt voor gezelligheid is de ronde eettafel. Een ronde eettafel is ideaal in de eetkamer en zorgt ervoor dat je iedereen gemakkelijk aan kan kijken. Ook kan je beter bij alle spullen op de tafel. Bedenk goed hoeveel personen er plaats moeten nemen aan tafel. Ronde tafels zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Natuurlijk kan je altijd een extra eetkamerstoel bijschuiven. Weet je al welk type ronde eettafel jij wil? Wij zijn in ieder geval fan van mangohouten eettafels rond! Heb je een ronde salontafel of een leuke ronde salontafel set? Dit matcht ideaal met de ronde eettafel!

 

Liever een andere vorm tafel?

Uitgebreid lunchen kan natuurlijk ook aan een rechthoekige tafel. Het voordeel van een rechthoekige tafel is dat deze gemakkelijk tegen de muur te schuiven is. Dit geldt natuurlijk ook voor een vierkante eettafel. Geef jij niet de voorkeur aan een rechte of ronde eettafel? Een ovale eettafel is natuurlijk ook een optie. Wist je dat ronde vormen de ruimte doorbreken? De industriële inrichting bevat veel rechte vormen, maar rechte vormen zijn uitstekend te combineren met ronde vormen. Vergeet ook vooral niet om een stijlvolle hanglamp boven de eettafel te hangen. Zo blijft de eetkamer goed verlicht. Een ronde hanglamp kan dus zeer goed boven een rechthoekige eettafel hangen!

 

 

Eetkamerstoelen waar je uren aan kan tafelen

Houd je ervan om lang aan tafel te zitten? Een comfortabele eetkamerstoel kan dan zeker niet ontbreken! Kies je voor eetkamerstoelen met armleuningen of hebben eetkamerstoelen zonder armleuningen jouw voorkeur? Een eetkamerstoel met armleuning biedt meer comfort, maar neemt ook meer ruimte in beslag. Wij beschikken over eetkamerstoelen in alle soorten en maten, verkrijgbaar in verschillende materialen. Stoer, stijlvol én elegant. Alle stoelen beschikken over een metalen onderstel, zodat de eetkamerstoelen altijd voldoende stevigheid bieden en over een stoere look beschikken. Je kan één type eetkamerstoel kiezen, maar combineren kan zeker ook! Experimenten met kleuren en verschillende stijlen is juist leuk en zeer trendy!

 

Kookeiland of bar?

Kun je vanaf jouw eetkamer in de keuken kijken? Een open keuken is namelijk super gezellig! Bevat jouw keuken toevallig een kookeiland of is er ruimte voor een bar(tafel)? Barkrukken staan ideaal in de keuken of eetkamer! Vele van onze eetkamerstoelen zijn ook verkrijgbaar in barkrukken. Hierdoor kun jij dezelfde stijl doorvoeren en er lekker op los matchen. Weet jij al welke kleur jouw favoriet is?

 

 

Maak de eetkamer gezellig

Ook de aankleding in de eetkamer is van belang. Zorg ten eerste voor comfortabele stoelen en een eettafel, maar goed licht is zeker van belang. Heb je niet veel licht afkomstig van buiten? Een mooie vloerlamp of tafellamp biedt uitkomst! Deze kun je op de gewenste plek plaatsen. Ook kun je een eetkamer gezellig aankleden met wandplanken gevuld met accessoires en bijvoorbeeld planten. Kaarsen of bloemen op de eettafel zijn ook altijd gezellig.

 

Een fijne eetkamer voor iedereen!

Wij hopen dat je met deze tips een eindje op weg geholpen bent. In ons assortiment vind je vele meubels voor in de eetkamer. De meubels zijn te verkrijgen in verschillende formaten, prijsklassen en materialen. Dimehouse wil ervoor zorgen dat een fijne eetkamer voor iedereen gecreëerd kan worden. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en beste deals? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief onderaan de pagina. We wensen je veel succes met het vinden van jouw gewenste meubels voor de eetkamer. Indien je een favoriet meubel gevonden hebt, bezorgt Dimehouse deze gratis bij jou thuis!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Achteraf of gespreid betalen
Gratis thuisbezorgd en retourneren
4 winkels in Nederland
Klanttevredenheidsscore: 4.3 uit 5