Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in NL & BE
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd

Boxspring

Goede nachtrust is voor ons heel belangrijk. Daarom staat kwaliteit van boxsprings bij ons op 1! Welke producten het beste bij jou passen verschilt per persoon, vandaar ons grote assortiment uit voorraad leverbaar.

Boxspring Amsterdam Hotel klassiek 160 * 200

Deze comfortabele tweepersoons boxspringset is van hoog nive..
€939,95 €749,95

Box met veren
Boxsprings zijn sinds enkele jaren het meest populaire slaapsysteem. Letterlijk gezegd is een boxspring een box met veren. Deze box is de eerste laag die zorgt voor comfort en ondersteuning. Bovenop de box ligt een matras en een topper. Hierdoor zal je meer lig comfort ervaren dan bij een "gewoon" bed. Dit omdat een gewoon bed alleen een lattenbodem met matras heeft.

Onze boxsprings zijn uniform gestoffeerd. Dit houdt in dat de matrassen, onderboxen en het hoofdboord met dezelfde kleur en soort stof bekleed zijn. Dit geeft de boxspings een luxe uitstraling.

7-zone pocketveer matras 
Al onze matrassen hebben pocketveren. De veren zijn ingepakt in een beschermzakje, de pockets. Dit heeft als voordeel dat de matrassen door de open ruimtes goed ventileert. De veren geven in de zones van het matras verschillende weerstand. Die zones zorgen ervoor dat het lichaam met de juiste weerstand ondersteund wordt. Ten hoogte van de schouders en heupen, dit zijn de grootste druk punten, zijn de veren minder stug. Het matras kan op deze plaatsen net iets verder ingedrukt worden. Per vierkante meter beschikken de matrassen over 280 verpakte pockets. Daar omheen een afdeklaag van HR super pro line van vier centimeter.

De afwerking van een aantal van onze boxspring matrassen bestaan uit een witte antibacteriële dubbeldoek stof, ook deze is ademend. De matrassen zijn zo afgewerkt dat ze om te keren zijn.

Ook zijn er een aantal van onze matrassen afgewerkt met comfort koud-schuim. Dit materiaal is zeer veerkrachtig en zal zich weer naar de oorspronkelijke vorm herstellen. Ook deze matrassen zijn aan alle kanten afgewerkt zodat ze om te keren zijn.

De topper van zes centimeter dikte zorgt voor een heerlijk zacht lig comfort. Deze topper overlapt beide matrassen waardoor de matrassen niet uit elkaar gaan staan. Ook de topper ventileert goed en is antibacterieel behandeld. Mocht je het tijk willen reinigen dan kan dat op 40 graden. Het tijk kan gemakkelijk aan drie zijden worden los geritst. 

Voordelen boxspring op een rijtje
Een boxspring biedt optimaal comfort door de twee lagen met vering. Een boxspring heeft een goede circulatie en ventilatie door de open veren structuur in de matrassen. Onze boxsprings zijn tussen de 50-70 cm hoog. Dit maakt het in- en uit bed stappen makkelijker. Door de vele verschillende opties aan grote en kleuren kan je hem aanpassen naar jouw eigen wensen. 

Levensduur
De levensduur van een boxspring is niet makkelijk te benoemen omdat de verschillende onderdelen een andere levensduur hebben. De box zal tussen de 20-25 jaar meegaan. Het matras zo'n 10 jaar en de topper zo'n 5 jaar. Dit ligt ook aan hoe jij zelf de boxspring onderhoudt. Door uw matras vaak om te draaien zal uw de levensduur verlengen. Ook is het belangrijk om uw slaapkamer dagelijks te ventileren om al het vocht, dat gedurende de nacht verzameld is in de boxspring, af te voeren. Wij adviseren ook om een molton om het matras te gebruiken om op die manier het matras te beschermen. 

Lees meer
Lees minder
Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in NL & BE
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd